Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

SMF-kurs

Etabl

SMF-Studiemotiverande folkhögskolekurs

SMF-Studiemotiverande folkhögskolekurs

Har du funderingar på att börja läsa igen?

Om du är arbetssökande och saknar slutbetyg från grund- eller gymnasieskolan kan du under 13 veckor få möjlighet att prova på att studera på en folkhögskola. Under tiden behåller du din ersättning från Arbetsförmedlingen. Skolan betalar ut reseersättning i form av månadskort upp till 2000 kronor.

Kursstart: SMF-kursen startar den 27 september 2021.

Innehåll

Innehållet formar vi tillsammans i gruppen med projektledare och lärare. Vi utgår från dina och övriga deltagares intresse och önskemål. Det kan bli i form av exempelvis estetisk verksamhet, utflykter, studiebesök och friskvård.

Kursen pågår i 13 veckor och skoltiderna är måndagar 10.30-15.00 tisdag-torsdagar 09.00–15.00 och 09.00-12.00 på fredagar. På grund av Covid 19 kan undervisning komma att bedrivas på distans. Kursen är kostnadsfri och varje förmiddag fikar vi i skolans café tillsammans med övriga deltagare på skolan, eller så tar vi med oss fikakorg och ger oss iväg på studiebesök!
Ring Marie Bergholtz som är projektledare för kursen om du vill ha mer information. Du når henne på 072-2047305.

 

Ingemar Ekblad

Lärare och projektledare SMF
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-09-17 09:05