Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Framsteget - Studiemotiverande folkhögskolekurs

Personer som skrattar

Framsteget

Under 13 veckor får du som är arbetssökande möjlighet att prova att studera på ett "nytt" sätt. Gruppen formar tillsammans innehållet i kursen och målet är att du ska få lära dig mer om kommunikation, samhälle, demokrati, hälsa och problemlösning. Med folkhögskolans sätt att studera hoppas vi att du ska bli stimulerad till fortsatta studier och hitta din väg till framtiden.

Kursstart: Framsteget startar en ny kurs den 2 Mars 2022. 

Innehåll

Innehållet formar vi tillsammans i gruppen med projektledare och lärare utifrån målen. Vi utgår från dina och övriga deltagares intresse och önskemål. Det kan bli i form av exempelvis estetisk verksamhet, utflykter, studiebesök och friskvård.

Projekttid

Kursen pågår i 13 veckor och skoltiderna är måndagar 10.30-15.00 tisdag-torsdagar 09.00–15.00 och 09.00-12.30 på fredagar. Kursen är kostnadsfri och varje förmiddag fikar vi i skolansmatsal tillsammans med övriga deltagare på skolan, om vi inte tar med oss fikakorg och ger oss iväg på studiebesök! Bidrag för resor med kollektivtrafik finns att söka. Framsteget- studiemotiverande folkhögskolekurs

För mer information kan du ladda ner foldern om Framsteget eller kontakta projektledare Leif Pettersson.

Leif Pettersson

Handläggare, annan
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2021-12-09 09:40