Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Vid olycka

Om olyckan är framme

Brand

Ta för vana att studera utrymningsplanen när du befinner dig i nya lokaler och ta reda på hur du bäst tar dig ur. Utrymningsplaner finns i alla skolans byggnader.

Vid brandlarm ska du snabbt och säkert ta dig till återsamlingsplatsen som finns mellan Väne och Bjärke och där vänta på besked från brandbefäl.
Översiktskarta med utmarkerad återsamlingsplats

Om du som bor på skolan får gäster är det viktigt för brandsäkerhetens skull att du meddelar receptionen, se telefonnummer nedan.

Förbandsmaterial

Förbandsmaterial finns i förbandslådor i köket, receptionen, estetsalen, förrådet i gymnastiksalen, på tredje våningen i Viste och Barne, i pentryt på Barnes mellanvåning, kvällsexpeditionen, Bjärkeköket och Stora Laske.

Olycksfall

Alla studerande är olycksfallsförsäkrade under läsåret. Om du upptäcker någon brist i vår arbetsmiljö ska du anmäla detta till skyddsombudet.

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Björn Wetterbro

Kock
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Kontakt

Vara vårdcentral
0512-78 60 32


Senast uppdaterad: 2021-12-09 09:46