Kurs och konferens

Vara folkhögskola

Vi på Vara folkhögskola tar gärna emot dig som vill förlägga dina kurser och konferenser på vår skola!

Vi har lokaler för olika gruppstorlekar och olika ändamål, KRAV-certifierat kök och övernattningsmöjligheter. Vi kan även hjälpa er att arrangera samverkanskurser och uppdragsutbildningar. Samverkanskurser innebär att vi tillsammans planerar kursuppläggning och att skolans lärare deltar i delar av kursen. Läs mer om samverkanskurser och uppdragsutbildningar i kolumnen till vänster.

Välutrustade lokaler för olika ändamål

Vi har välutrustade och ändamålsenliga lokaler för din konferens. Du kan  få tillgång till olika grupprum och specialsalar. Om du vill komma med en större grupp har vi en stor samlingssal med hörslinga (max 150 pers). Vår gymnastiksal är en väl fungerande konferenslokal med scen (max 275 pers). Vi kan erbjuda både konferens och matsal på samma våningsplan. Vara Folkhögskola är en rökfri skola. Rökning får endast ske på anvisad plats.

Hemlagad KRAV-certifierad mat

Som gäst hos oss erbjuds du hemlagad KRAV-certifierad husmanskost som serveras i trivsam miljö. Du kan få specialkost om du kontaktar vår reception innan. Om du önskar någon form av specialarrangemang ska du kontakta vårt reception för mer information. 

Bo hos oss

Rummen ligger i olika hus i skolans parkliknande omgivning. De är enkel- och dubbelrum med egen toalett. Nio rum är handikapanpassade och har egen dusch. Tillgång till motionsal och undervisningskök.

Konferenser

Vi kan erbjuda endagskonferens eller flerdagarskonferens med boende. Kontakta oss gärna för mer information.

Therese Nilsson

Koordinator

Telefonnummer

Kontor: 0512 - 57970

Christina Johansson

Adm koordinator

Telefonnummer

Kontor: 0512 - 57970

Kontakt

Reception, kurs- och konferensbokningar,
internat och vandrarhem

konferens.vara.fhsk@vgregion.se